Fotbal Național

Week-end-ul acesta, Minerul Costeşti joacă în fieful echipei Gaz Metan Mediaş 2. „Ţeţe” Vlădoi & Co. sunt deja cu gândul la barajul de menţinere în Liga a III-a

169Vizualizari
După ce FRF a decis că nicio formaţie din Liga a III-a nu va mai retrograda direct la finele sezonului regulat, codaşele având şansa de a se salva dacă vor câştiga barajele contra campioanelor judeţene, la Minerul Costeşti s-a cam instalat o stare de aşa-zisă… automulţumire. Ca urmare a faptului că indiferent de ce vor mai face până la final, „ortacii” vor dispune de o şansă în plus de a se salva… Astfel, week-end-ul trecut, fiind probabil cu gândul la barajul din luna mai, de menţinere în Liga a III-a, Marius „Ţeţe” Vlădoi & Co. au jucat la relanti partida cu Măgura Cisnădie, din Zăvoi, şi au pierdut drastic, cu scorul de 8-0.
Pentru vâlceni, va urma un nou meci greu, de această dată, în deplasare, contra echipei Gaz Metan Mediaş 2. Rămâne de văzut dacă jucătorii de la Minerul Costeşti vor fi la fel de apatici în această partidă (şi în următoarele runde din acest campionat) sau vor încerca să mai obţină şi alte puncte în clasament.
Duelul cu „satelitul” de Liga I va avea loc vineri, 16 aprilie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Comunal” Axente Sever, din Copşa Mică.