duminică, decembrie 5, 2021
Diverse

Week-end-ul trecut, cu ocazia Zilelor Comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu a premiat şapte cupluri de aur din localitate

141Vizualizari
Week-end-ul trecut, au fost trei zile de sărbătoare în comuna Bujoreni! În zilele de 27, 28 și 29 august, locuitorii şi toţi vâlcenii au fost invitaţi să participe la o nouă ediţie a Zilelor Comunei Bujoreni. În 2021, manifestările nu s-au mai desfăşurat însă la Muzeul Satului, ci la Gura Văii, pe terenul de sport aflat la intersecția cu drumul ce duce către localitatea Dăești. „Am ales această locație pentru că vrem să împăcăm toți cetățenii, organizând evenimentul alternativ. Într-un an la Muzeul Satului, iar în următorul la Gura Văii”, a afirmat primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu.
Cu ocazia evenimentului de la finele săptămânii trecute, conducerea Primăriei Bujoreni a pregătit momente deosebite pentru locuitori şi nu numai, astfel că, pe lângă concerte, a avut loc şi o campanie de vaccinare gratuită. Gheorghe Gîngu a organizat şi o festivitate de premiere a şapte „cupluri de aur” din comună, care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Cu acest prilej, au fost recompensate familiile Nelu Aprodu, Gheorghe şi Ioana Bunescu, Alexandru şi Gheorghiţa Ionescu, Petre şi Maria Ionescu, Vasile şi Maria Mihăescu, Gheorghe şi Elena Şuteanu, Petre şi Silvia Vîlcu. Toate acestea au primit din partea Primăriei şi Consiliului Local o diplomă şi un premiu în bani.
„Mă bucură să premiez familiile statornice care au dovedit constanţă timp de 50 de ani, un lucru din ce în ce mai greu în societatea noastră de astăzi. De fiecare dată, spunem că acestea sunt un exemplu pentru noi. De aceea, acestea merită să fie apreciate şi premiate”, a subliniat Gheorghe Gîngu, înainte de a le oferi „cuplurilor de aur” premiile cuvenite.
Printre artiştii care au concertat pe scena amplasată în aer liber la Bujoreni s-au numărat DJ Adrian Ciocoşi, DJ Gyorgyo (vineri), grupul Mlădițele Oltului, Manuela Băgescu Călin (sâmbătă şi duminică), Premier Orchestra, Victoriţa Cică şi Ion Alungulesei Tudora (din Botoșani). Prezentatoarea evenimentului a fost Mădălina Mitu (Antena3 Vâlcea).