vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Național

Week-end-ul trecut, horezenii au resimţit din plin absenţa a patru jucători de bază

721Vizualizari

În meciul de la Chişineu-Criş, Flacăra Horezu nu s-a putut baza pe serviciile mai multor jucători de bază din lot, care au fost titulari incontestabili în etapele anterioare. Este vorba de portarul Robert Popa (care a fost convocat la naţionala Under 17 a României, pentru campania de calificare la Euro 2020), Sebastian Preda (accidentat), Cristi Munteanu (FOTO) şi Samson Nwabueze (absenţi din pricină că au ajuns la patru cartonaşe galbene).
Din această cauză, staff-ul tehnic din Treapt a apelat la mai multe improvizaţii. Astfel, Adrian Stănică a evoluat pe partea dreaptă a defensivei, în locul lui Samson Nwabueze, iar Ştefănel Covalschi a jucat în centrul apărării, lângă Ciprian Dinu, în locul celuilalt jucător suspendat, Cristi Munteanu. În plus, Ionuţ Simeanu a prins, în premieră, un post de titular. Tânărul fotbalist din Treapt a trecut de la pasa greşită din meciul cu FC Argeş (când elevii lui Nicolae Dică au restabilit egalitatea în minutul 82), la postura de salvator al echipei vâlcene, în etapa precedentă, cu LPS Cetate Deva, gol în minutul 80, care i-a adus acum un loc în primul „unsprezece”.
„La pauză, am fost nevoiţi să facem şi o schimbare forţată, după ce Ştefănel Covalschi a acuzat unele probleme medicale şi a fost înlocuit cu Răzvan Olteanu, care s-a refăcut în totalitate, după accidentarea din meciul cu CS Hunedoara, din 5 octombrie, care a avut loc în Treapt. Sperăm să nu fie ceva grav în cazul lui Covalschi, astfel încât el să se afle pe teren în următorul meci, de pe teren propriu, cu Fortuna Becicherecu Mic. Oricum, toţi băieţii care au evoluat în locul celor absenţi şi-au făcut treaba foarte bine”, a subliniat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.