Fotbal Județean

Week-end-ul trecut, Olteţul Zătreni a câştigat amicalul cu Viitorul Mateeşti, din deplasare

818Vizualizari
Week-end-ul, mai precis duminică, 5 septembrie, Olteţul Zătreni a disputat un super-meci de pregătire, în deplasare, în fieful Viitorului Mateeşti. Împotriva echipei din localitatea administrată de primarul Ilie Cosmin Anghelescu, care a făcut practic senzaţie în amicale în această vară, elevii lui Nicolae Vîlcu au avut şansa să-şi arate nivelul valoric la care se află în prezent. „Am fost de acord să jucăm un meci de pregătire şi cu Viitorul Mateeşti, ca să vedem cu adevărat forţa echipei noastre înaintea startului sezonului”, ne-a declarat antrenorul de la Olteţul Zătreni.
Duelul dintre cele mai în formă echipe ale momentului din partea de sud-vest a judeţului a fost câştgat de Olteţul Zătreni, care s-a impus cu scorul de 3-1 (după 1-0, la pauz), prin golurile marcate de Adrian Surdu (2) şi Claudiu Ninciuleanu. Pentru Viitorul Mateeşti, a punctat chiar antrenorul-jucător Bogdan Şurlin, din penalti. „Am condus cu 1-0 la pauză, dar adversarii ne-au egalat în repriza secundă, dintr-un 11 metri inventat de arbitru. Apoi, am mai marcat însă două goluri. Consider că a fost o victorie muncită şi meritată”, a mai precizat Nicolae Vîlcu.
Olteţul Zătreni are un bilanţ excelent în duelurile de pregătire de până acum: zece victorii şi două înfrângeri, ambele în compania formaţiei Ştiinţa Laloşu, cu acelaşi scor, 3-1, şi acasă, şi în deplasare. În total, în cele 12 meciuri, Olteţul Zătreni a înscris 51 de goluri şi a primit doar 17, adică, de trei ori mai puţine.

Viitorul Mateeşti: „Le mulţumim băieţilor pentru efortul depus şi capul sus!”

După eşecul de duminica trecută, reprezentanţii echipei Viitorul Mateeşti le-au mulţumit jucătorilor pentru efortul depus şi le-au transmis să aibă în continuare încredere în forţele lor. „Viitorul Mateeşti – Olteţul Zătreni 1-3. A doua înfrângere pentru echipa noastră în această perioadă de meciuri amicale. Le mulţumim băieţilor pentru efortul depus şi capul sus! Sperăm ca săptămâna aceasta să aflăm data începierii campionatului! Hai Viitorul”, au scris oficialii de la Mateeşti, pe pagina de Facebook a echipei din comuna administrată de primarul Ilie Cosmin Anghelescu.