marți, august 11, 2020
Fotbal Județean

Week-end-ul trecut, s-a marcat, din nou, la foc automat în Superligă! 54 de goluri în şase partide, medie fantastică de 8,33 pe meci! Să-i cheme, totuşi, cineva, pe specialiştii de la Cartea Recordurilor!

132Vizualizari

Week-end-ul trecut, a fost din nou spectacol în Superliga judeţeană de fotbal! În cele şase partide care s-au disputat sâmbătă, 30 noiembrie, s-au înscris nu mai puţin de 54 de goluri (adică, o medie senzaţională de 8,33 pe meci). Practic, a fost spulberat vechiul record din etapa a 5-a, când s-a marcat doar de 44 de ori!
Aşa cum se observă din rezultatele înregistrate, de această dată, s-au înscris 45 de goluri în numai patru dintre jocurile programate. Este vorba de Stejarul Vlădeşti 2009 – Minerul Costeşti 3-11, FC Păuşeşti Otăsău – Viitorul Budeşti 10-2, AS Băile Olăneşti – Chimia 1973 Rm. Vâlcea 1-10 şi FC Băbeni – Cozia Călimăneşti 4-4. Celelalte două dueluri au fost mai sărace ca număr de goluri: CSC Orleşti – Unirea Tomşani 2-2 şi Oltul Ioneşti – Oltul Drăgoeşti 4-0. Privind aceste rezultate, nu ne rămân prea multe lucruri de adăugat! Poate doar o rugăminte: să-i cheme, totuşi, cineva, pe specialiştii de la Guiness Book of World Records!
Dincolo de bucuria că se punctează atât de mult la acest nivel, iar meciurile sunt extrem de spectaculoase, diferenţele mari de scor cu care se încheie multe partide nu înseamnă decât că întrecerea de elită a fotbalului judeţean este de o valoare foarte scăzută.