vineri, mai 7, 2021
Administrație

WOW! Așa arată complexul balnear și de agrement care se va construi la Vlădești. E demențial!

1.16KVizualizari
Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, i-a făcut o vizită primarului PSD Adrian Cosac, pentru a discuta despre unul dintre cele mai frumoase și importante proiecte din Oltenia. Este vorba de viitorul centru balnear și de agrement, de la Vlădești, care, așa cum se vede şi din imagini, va fi SUPER.

„Vlădești este comuna cu un potențial uriaș de urbanizare. Este condusă de un primar destoinic, un bărbat de caracter. Împreună, am decis să plecăm pe un drum nou și frumos, de a face un centru turistic, de agrement. Va fi ceva de excepție ce se va face aici, perla de pe Valea Olăneștiului!”, a subliniat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

„Viitorul Vlădeștiului mi-am propus să fie turismul. Complexul va cuprinde toate serviciile necesare: cazare, masă, tratament și agrement pentru turiști. Va fi ceva nemaiîntâlnit în zona noastră. Vor fi bazine cu apă dulce, apă sărată, caldă și o criosaună pentru sportivi”, a declarat și Adrian Cosac, primarul comunei Vlădeşti.