vineri, februarie 26, 2021
Handbal

Yuliya Dumanska a transmis un mesaj emoţionant la despărţirea de Vâlcea

197Vizualizari
Săptămâna trecută, Yuliya Dumanska s-a despărţit oficial de SCM Rm. Vâlcea. În cei doi ani petrecuţi la echipa din Sala Traian, portăriţa naţionalei de handbal feminin a ţării noastre şi-a trecut în palmares două trofee. Este vorba de Supercupa României (în 2018) şi titlul naţional în Liga Florilor (în 2019), iar în plus, în sezonul actual, s-a calificat cu formaţia antrenată de Florentin Pera până în sferturile Ligii Campionilor, unde nu va mai apuca însă să mai joace.
La plecarea de la Rm. Vâlcea, Yuliya Dumanska a ţinut să transmită un mesaj special, în semn de mulţumire pentru toţi care i-au apreciat evoluţiile de la SCM. „Ce momente! Ce atmosferă! Ce amintiri! A venit ziua în care trebuie să mulţumesc tuturor oamenilor din Râmnicu Vâlcea pentru acești 2 ani petrecuți aici! A fost o mare onoare pentru mine de a fi căpitanul acestei echipe. Un mare mulţumesc colegelor mele, STAFF-ului și în special fanilor noștri pentru susținerea necondiționată. Îmi pare rău că această situație neplăcută, generată de COVID-19, a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărțire. Vă doresc multă sănătate și numai bine!!! Ne vom revedea curând…”, a scris Yuliya Dumanska, pe contul său de Facebook.
Ca o observaţie, „nevinovată”, mesajul Yuliyei Dumanska nu a fost distribuit şi pe pagina de Facebook a SCM-ului, de către administratorii acesteia, cum poate că ar fi fost normal pentru o jucătoare care a contribuit enorm la performanţele fantastice ale echipei vâlcene din ultimii doi ani. Aşa cum se cunoaşte, în 2018, înainte de a ajunge la gruparea din Sala Traian, portăriţa născută pe 15 august 1996 a cucerit Cupa EHF cu SCM Craiova.