vineri, februarie 26, 2021
Handbal

Yuliya Dumanska (SCM Rm. Vâlcea) şi-a pus tricoul la vânzare prin licitaţie pe Facebook, într-o campanie umanitară pentru Suceava. Află aici cum poţi intra în posesia acestuia!

471Vizualizari
Suceava se află într-o situaţie critică din cauza pandemiei de Covid-19, virus care, în oraşul din nordul ţării, a infectat 1215 persoane şi a ucis 43 de oameni, conform ultimei informări, de duminică, 5 aprilie, de la ora 13.00. Din această cauză, pentru a preveni răspândirea dezastrului, localitatea a fost închisă prin ordin guvernamental, iar nimeni nu mai are voie nici să intre, nici să părăsească oraşul. Eforturile cadrelor medicale pentru a-i menţine pe bolnavi în stare bună sunt foarte grele, aşa că orice ajutor contează.
Zilele trecute, Clubul Sportiv Universitar Suceava a lansat o campanie umanitară, mai mulţi sportivi din ţara noastră fiind invitaţi să-şi pună tricourile la vânzare pe internet, prin licitaţie publică. Toţi banii strânşi vor fi donaţi apoi în lupta contra Covid-19, pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi medicamente destinate Spitalului Judeţean de Urgenţă din Suceava. Licitaţia are loc pe pagina de Facebook Clubul Sportiv Universitar Suceava. Se poate licita timp de şapte zile, printr-un comentariu la poza cu tricoul dorit. Ulterior, câştigătorii licitaţiei vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852, deschis pe numele Andrei Iulian.

Fanii îl pot achiziţiona printr-un comentariu pe pagina de Facebook Clubul Sportiv Universitar Suceava

Printre sportivii care s-au implicat în această acţiune caritabilă se numără şi handbalista Yuliya Dumanska. Portăriţa de la SCM Rm. Vâlcea a scos la vânzare tricoul cu care a participat la Campionatul European din Franţa, din 2018. „Bună ziua tuturor! Având de vedere că orasul Suceava se află într-o situaţie foarte dificilă, am decis să pun la licitaţie un tricoul de-al meu, de la echipa naţională, cu care am participat în 2018 la Campionatul European din Franţa. Suma de pornire este de 150 de lei. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe pagina de Facebook Clubul Sportiv Universitar Suceava şi să lasaţi un comentariu cu suma cu care doriţi să achizitionaţi acest tricou. Vă mulţumesc! Vă doresc multă sănătate şi numai bine!”, a transmis Yuliya Dumanska, pe contul său personal de Facebook.
Pentru a putea achiziţiona tricoul jucătoarei din Sala Traian, toţi fanii pot accesa linkul https://www.facebook.com/CSUSuceava/photos/pcb.3666478870092630/3672126706194513/?type=3&theater. Până în acest moment, cel mai mare preţ oferit a fost de 500 de euro!!!