vineri, mai 7, 2021
Handbal

Yuliya Dumanska şi Podravka Koprivnica au produs surpriza cu Buducnost Podgorica

348Vizualizari
Podravka Koprivnica a produs una dintre surprizele primei etape din Liga Campionilor, prin victoria de senzaţie repurtată în faţa echipei Buducnost Podgorica: 29-26, după ce a fost condusă cu 17-12, la pauză. Cu Yuliya Dumanska în zi de graţie (românca a avut un procentaj de 32 la sută la mingile apărate, salvând 14 şuturi din 50), campioana Croaţiei a reuşit o „remontada” de poveste în repriza secundă.
Fără multe dintre jucătoarele de bază, absente din cauza Covid-19, multipla campioană din Muntenegru a dat totuşi impresia că poate să tranşeze în favoarea sa acest duel şi a condus cu 14-5 în minutul 19. Încet-încet, Podravka Koprivnica a revenit însă în joc şi a izbutit să egaleze situaţia pe tabela de marcaj imediat după pauză (17-17, în minutul 35). Croatele au fost mai proaspete pe final şi au tranşat meciul în favoarea lor, cu 29-26.
În următoarea etapă din Liga Campionilor, Yuliya Dumanska & Co. vor juca în fieful formaţiei Audi ETO Gyor, care a obţinut doar un punct din partida pe care a disputat-o în deplasare, cu CSKA Moscova (27-27). Duelul din Ungaria va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00.