Handbal

Yuliya Dumanska va fi adversara SCM-ului, în noul sezon al Ligii Campionilor. Fosta portăriţă a Vâlcii va (re)veni în Sala Traian pe…

497Vizualizari
După doi ani petrecuţi în Sala Traian, portăriţa Yuliya Dumanska (23 de ani) s-a despărţit de SCM Rm. Vâlcea la finele sezonului trecut. Ea a ales să-şi continue cariera departe de ţara în care a cunoscut consacrarea ca handbalistă. Astfel, titulara naţionalei României s-a transferat la Podravka Koprivnica, o echipă de legendă din handbalul european – care a câştigat şi Liga Campionilor, în 1996 – dar fără mari pretenţii în prezent. Formaţia din Croaţia a obţinut un wild-card din partea EHF, pentru a se putea alinia la startul celei mai puternice competiţii inter-cluburi din Europa.

Podravka Koprivnica e „cenuşăreasa” Grupei B

Miercuri, 1 iulie, sorţii au stabilit ca SCM Rm. Vâlcea să o înfrunte, în Grupa B, chiar pe actuala echipă la care evoluează Yuliya Dumanska. Însă, dincolo de această rivalitate, e evident că Podravka Koprivnica nu poate să le pună deloc probleme „municipalelor”, mai mult ca sigur formaţia croată fiind „cenuşăreasa” Grupei B. Conform calendarului anunţat de EHF, meciul tur dintre cele două grupări va avea loc în Sala Traian, pe 10-11 octombrie, returul fiind programat la începutul anului viitor, pe 16-17 ianuarie 2021.