Diverse

Zilele Comunei Costeşti – „La obârşie, la izvoare”, un eveniment organizat perfect de Toma Peştereanu!

186Vizualizari
Pe 13-14 august, locuitorii din Costeşti au sărbătorit Zilele Comunei, derulate sub numele „La obârşie, la izvoare”. În 2023, a avut loc ediţia a 16-a a manifestării, iar cu acest prilej primarul Toma Peştereanu i-a avut ca invitaţi pe Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea, pe senatorul Bogdan Matei şi pe deputatul Ştefan Ovidiu Popa.
La evenimentul din acest an, administraţia din Costeşti a organizat o serie de concerte şi acţiuni cultural-artistice şi sportive. Din punct de vedere muzical, vedetele spectacolelor desfăşurate pe scena de pe platoul Stog au fost Constantin şi Cosmin Gaciu, împreună cu Taraful „Iancu Jianu”, care au susţinut un superrecital luni seara.

Pe de altă parte, cu ocazia celei de-a 16-a ediţii a Zilei Comunei Costeşti, primarul Toma Peştereanu a organizat şi festivitatea de premiere a cuplurilor de aur din localitate, care au împlinit 50 de ani de căsnicie în 2023. În acest sens, alesul PSD a recompensat financiar zece familii de vârstnici, care au primit câte o diplomă, un buchet de flori şi un premiu în bani, în valoare de 700 de lei. Ca de obicei, festivitatea a avut loc la biserica din Costeşti – centru.
„Da, 50 de ani frumoşi, cu copii, nepoţi, fraţi, prieteni, cu cinci preoţi ale căror voci au răsunat în frumoasa biserică din Costeşti – centru. În fiecare an, ne bucurăm de existenţa celor cărora Dumnezeu le îngăduie să păşească împreună. Vă doresc multă sănătate!”, a transmis primarul din Toma Peştereanu, pe Facebook, după premierea cuplurilor de aur din localitate.
Sursă foto: Facebook Toma Marius Peştereanu, Facebook Constantin Rădulescu