vineri, iulie 30, 2021
Monden

Ziua Firmei Catani, duminică, 16 august, la Galicea. Micul Pepe, Șopi, Bufniță și Pisoi îi așteaptă pe copii să se distreze la maxim. 10 premii pentru clienții fideli!

564Vizualizari
Florea Udrea, din Galicea, va organiza, duminică, 16 august, începând cu ora 10.30, a doua ediție a Zilei Firmei Catani. Și de această dată, el a pregătit un program deosebit pentru copii, care vor avea parte de numeroase surprize. De spectacol, se va ocupa Micul Pepe, care le va oferi copiilor o piesă de teatru în aer liber, un concurs de pinata, unde Șopi, Bufnița și Pisoi, din desenele animate „Eroi în Pijama”, vor aduce 3 kilograme de dulciuri delicioase. Nu vor lipsi baloanele modelabile și nu numai.

„Îi așteptam la eveniment atât pe copii, care vor primi din partea firmei Catani răcoritoare și sandvișuri, dar și pe adulți – pentru care am pus la bătaie 10 premii consistente, în cazul în care vor face cumpărături de minim 50 de lei la supermarket. Va exista un concurs la care vom premia 10 clienți. Vă așteptăm cu drag la cea de-a doua ediție a Firmei Catani, pentru a ne distra împreună. Nu uitați, este foarte important să aveți cu dumneavoastră măști de protecție și să respectați normele de distanțare. Duminică, de la ora 10.30, vă așteptăm la supermarket, pentru câteva ore de superdistracție”, a anunțat Florea Udrea, managerul firmei Catani.