Handbal

„Zvârluga” Alicia Fernandez Fraga, cel puţin două săptămâni de pauză

611Vizualizari

SCM Rm. Vâlcea a rămas pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni fără una dintre jucătoarele de bază din angrenaj. Este vorba de conducătoarea de joc Alicia Fernandez Fraga, care a resimţit dureri la unul dintre antrenamentele efectuate de „municipale” în zilele de dinaintea Cupei Vâlcii. Verdictul medicilor: ruptură fibrilară! Din acest motiv, handbalista iberică va fi obligată să ia o pauză de refacere de cel puţin două săptămâni, ceea ce înseamnă că nu va putea fi folosită deloc în cele două turneele de peste hotare, pe care SCM le va efectua în următoarea perioadă. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi aptă de joc pentru Supercupa României, cu CSM Bucureşti, din 25 august.
Altfel, însă, extrema stângă Cristina Florică s-a refăcut rapid după ce s-a lovit la cap în primul amical cu Rapid Bucureşti, din Capitală (25 iulie). Ea a jucat în fiecare meci la turneul amical din Sala Traian, din week-end-ul trecut, iar în plus şi-a trecut de cinci ori numele şi pe lista marcatoarelor. Handbalista din Creţeni a punctat de câte două ori cu HC Zalău şi SCM Craiova, iar în partida cu Corona Braşov a marcat un gol.

Pivotul Florentina Craiu a suferit o intervenţie chirurgicală

O altă jucătoare care a devenit indisponibilă o perioadă, începând de săptămâna trecută, este pivotul Florentin Craiu. În ultima zi din luna trecută, oficialii vâlceni au anunţat că handbalista în vârstă de 23 de ani a suferit o operaţie de curăţare a meniscului. Aceasta a fost efectuată la Tg. Mureş, de către medicul ortoped Răzvan Melinte.