Fotbal Județean

Marius Voican (Brothers’ Pub) a prefaţat derbiul Costeşti – Călimăneşti: „Trebuie să câştigăm, ca să urcăm în fruntea ierarhiei!”

459Vizualizari

După şase runde, doar două echipe au mai rămas neînvinse în Superligă. Este vorba de Cozia Călimăneşti (lidera ierarhiei, cu 16 puncte în 6 meciuri) şi Minerul Costeşti (care are numai victorii pe linie în cele cinci partide disputate, adică 15 puncte în cont). Aşa cum se cunoaşte, gruparea din comuna administrată de primarul Toma Peştereanu are însă un meci mai puţin jucat, cel cu Oltul Ioneşti, de pe teren propriu, care va avea loc pe 23 octombrie. La polul opus, o singură formaţie din elită nu a strâns încă niciun punct în primele şase runde: Viitorul Budeşti.
La finele aceste săptămâni, mai precis sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00, cele două fruntaşe ale Superligii se vor întâlni pe Stadionul „Oltchim”, pentru a tranşa supremaţia. Prin prisma lotului mult mai valoros pe care Minerul Costeşti îl are la dispoziţie, Marius „Ţeţe” Vlădoi & Co. vor porni cu prima şansă în duelul din week-end. De această părere este şi Marius Voican (proprietatul Restaurantului Brothers’ Pub), principalul sponsor al echipei din Costeşti.
„E un derbi pe care sunt convins că toţi jucătorii noştri îl vor aborda cu maximă determinare, pentru a obţine un rezultat pozitiv. Zilele trecute, s-au achitat şi salariile la zi la echipă, tocmai pentru a le asigura liniştea financiară înaintea acestui duel important. Trebuie să câştigăm, ca să urcăm în fruntea ierarhiei! Dacă ne vom impune în acest week-end, iar apoi şi în meciul restanţă cu Oltul Ioneşti, din 23 octombrie, vom lua un avans de cinci puncte faţă de Cozia Călimăneşti. E adevărat că sezonul e lung şi mai pot să apară surprize, şi de o parte, şi de alta, dar jucătorii noştri sunt foarte motivaţi şi concentraţi pentru a rezista până la final”, a subliniat Marius Voican.
Proprietatul Restaurantului Brothers’ Pub nu va fi prezent la derbiul de sâmbăta aceasta, deoarece, în week-end, se va afla la Londra, la un eveniment de prezentare a activităţii Eagles Football Academy, cu care ACS Sparta Rm. Vâlcea a încheiat, în vară, un parteneriat. Aşa cum am mai anunţat, la evenimentul din Capitala Angliei vor fi prezenţi inclusiv Bogdan Matei (ministrul Tineretului şi Sportului) şi Natalia Intotero (ministrul Românilor de Pretutindeni).