Handbal

Vâlcea nu le-a prins niciodată pe „tigroaice” atât de dezinteresate de meciul direct. 3 motive pentru o posibilă surpriză!

157Vizualizari
• la finele săptămânii, CSM Bucureşti va juca în sferturile Ligii Campionilor, iar în plus, elevele lui Bent Dahl pot profita şi de oboseala din tabăra adversă
Miercuri, 24 aprilie, SCM Rm. Vâlcea o va înfrunta pe CSM Bucureşti, în deplasare, în etapa a 22-a din Liga Florilor. Fără îndoială, formaţia din Capitală va porni şi de această dată ca favorită, având în vedere nivelul valoric ridica al „tigroaicelor”. Singurul avantaj al Vâlcii în acest duel ar fi acela că rivala a disputat trei meciuri foarte grele în doar cinci zile (la Bistriţa – în Liga Florilor, iar apoi cu Rapid Bucureşti şi Dunărea Brăila – în Final Four-ul Cupei României Râureni), ceea ce înseamnă că elevele lui Adrian Vasile vor acuza o stare acută de oboseală la partida de la mijlocul acestei săptămâni.
În plus, CSM Bucureşti va juca împotriva Vâlcii mai mult cu gândul la meciul cu Metz Handball, manşa tur din sferturile Ligii Campionilor, programat duminică, 28 aprilie, de la ora 17.00, pe teren propriu. Cel mai probabil, ori Adrian Vasile va menaja unele dintre jucătoare, ori dacă titularele vor intra pe teren acestea nu vor forţa prea mult nota, pentru a nu risca vreo accidentare.
Altfel, echipa din Capitală poate sărbători deja un nou titlu de campioană în Liga Florilor, chiar dacă finalul sezonului e încă departe. După victoria categorică repurtată săptămâna trecută în faţa Gloriei Bistriţa-Năsăud (42-32), chiar în deplasare, „tigroaicele” au sărit, din nou, la 7 puncte de principala rivală, Rapid Bucureşti.
CSM Bucureşti este avantajată şi de programul lejer din ultimele cinci etape, când, printre altele, va înfrunta două echipe facile din subsolul ierarhiei (CSM Tg. Jiu şi CSU Ştiinţa Bucureşti), în faţa cărora se va impune fără probleme, victorii care le-ar asigura practic titlul naţional
În aceste condiţii, parcă niciodată nu a prins-o SCM Rm. Vâlcea pe CSM Bucureşti atât de dezintereată de meciul direct, aşa că nu este exclusă o surpriză în Capitală!